Pages

Monday, December 6, 2010

adik lamer vs adik baru vs adik ramai

memandangkan bnyk story mory y Bunga nk share, tp da luput di ingatan, Bunga citer maner y Bunga ingat jer la yer.......

ok, i'm the 2nd out of 8..... 8 jer....... xramai maner pown.... kan kan kan????? owh, kepader adam si bongsu, beware of our new sis or maybe brothr....... kedudukan anda kini kian tergugat.... hahahaha.... ingatla, si budak 4 taun bermulut orang tua, anda xkan bongsu selamernyer..... wakakakakaka.....

yes, i'll get a new ADIK...... (adam da dipanggil adik... so, the new one???? hmmm....) sungguh x disangker, n briter ni memg agak mengejutkn..... y bestnyer, dpt cium baby lg, n dpat abihkn dwit JPA Bunga utk bli menan adik, dpt bnykkn lg adik-bradik (wlaupon hakikatnyer bg Bunga 8 org tu da cukup rmai), n mcm2 lg la...... tp, y xbest pon bnyk..... gaji my dad akan ditambah tanggungan (ini menggugat sumber ekonomi utamaku), bilangan ahli keluargaku akn brubah mnjadi tidk seimbang memandangkn skunk ni 5 lelaki n 5 pompuan (including my parents), bilangan naughty boys n girsl dat love to make trouble in da house akn brtambah n bnyk lagi......
but all those contras x ley lawan sayangnyer Bunga kat adik2 Bunga walaupon korang sememangnyer great trouble maker.... hahahahaha......

ummi x abih2 ckp ummi tua, patotnyer da x ngandung..... see, rezeki Allah bg, saper y tau... kan kan kan??? the most important is, maner ader ummi tuer..... ratu rock kiter y sbayer ngan ummi pon xkawen lg tau..... hehehehehe..... tp kan ummi, pas ni kalo bley x mo da la ea..... ank ummi ni da tua da..... ummi tunggu dapat cucu jer la yer.... (oooppppsss..... bunyi cam gatai la plak....) hahahaha.....

nway, semoger sgalernyer brjln ngan lncar n nothing's happen..... dngan briter gumbira ni, maker brtmbah la lg insan y Bunga akn sayangi ngan spenuh ati.....(~~,) lg spesel coz dier akn jd cucu ke 50 atuk blah ayah Bunga...... can't wait July 2011.... insyaAllah....

4 comments:

nadiahismail said...

cik bunga!!!!!!!!!!!congarates to ur ummi...n u 2...:-)

Shafawati Ghazali said...

congrate dhiahh! yeaahhh buleh adik baru. hehe

:D

LavenderloVer said...

best nye dhiah dpt baby (mcm dhiah dpt anak sendiri jer) haha.. next year insyaAllah kot kan dhiah..hehe =D

Bunga said...

nad: TQ lalim.......(~~,)
sha: TQ yunk..... tambah sore lg askar dlm umah ni..... huhuhuhu......
ilah: hahaha.... kna tuggu ilah dlu la..... insyaAllah bln 7 taun dpn..... hehehe

Post a Comment